• Erbjudande
  • Företagsleasing
  • Laddhybrid
Business pris fr. 432 900 kr
Business lease fr. 6 145 kr/mån*
Förmånsvärde fr. 2 475 kr**

Med CUPRA Formentor e-HYBRID får du både prestanda och eldriftens alla fördelar – från maximalt vridmoment till lägre utsläpp och upp till hela 58 km körning på ren el. Innovativa former, läcker interiör och fullutrustad med smart teknik såsom vår digitala cockpit, full LED-strålkastare, 3-zons climatronic samt CUPRA CONNECT för enkel styrning av laddning och klimatisering från din mobil.

Offertförfrågan Boka provkörning

Erbjudande: Offert

Erbjudande: Offert

Hur vill du helst bli kontaktad?
Ort för ditt företag.
Finansiering
Ange antal mil
Har du en inbytesbil?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att lämna en offert. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.
Erbjudande: Provkör

Erbjudande: Provkör

Hur vill du att bilen ska levereras?
Välj att få bilen hemkörd eller hämta den själv på plats hos oss på Lecab. Väljer du att få bilen hemkörd kommer vi att kontakta dig för att få adress. *Kan tillkomma en kostnad, beroende på leveransadress.
Ange ett datum minst 2 dagar fram i tiden.
Tid
Har du något du funderar på?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att boka en provkörning. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.