ENYAQ iV 60

ENYAQ iV kombinerar körglädje, komfort och säkerhet med generösa innerutrymmen för hela familjen. Njut av en femsitsig eldriven SUV med upp till 411 km räckvidd enligt WLTP.

Privatleasing från: 5 380 kr/mån (36 mån, 1000 mil/år).


ENYAQ iV 80

ENYAQ iV kombinerar körglädje, komfort och säkerhet med generösa innerutrymmen för hela familjen. Njut av en femsitsig eldriven SUV med upp till 531 km räckvidd enligt WLTP.

Privatleasing från: 5 795 kr/mån (36 mån, 1000 mil/år).


ENYAQ iV 80 4X4

Fyrhjulsdrivna SKODA ENYAQ iV 80x har en räckvidd på 491 km enligt körcykeln WLTP. Ökad dragförmåga med fyrhjulsdrift, upp till 1.200 kg vid 12% lutning. En ren elbil för vardagsutmaningar och äventyr helt enkelt!

Privatleasing från: 5 970 kr/mån (36 mån, 1000 mil/år).


ENYAQ iV 80 SPORTLINE

ENYAQ iV kombinerar körglädje, komfort och säkerhet med generösa innerutrymmen för hela familjen. Njut av en sportig version av ENYAQ med sportchassi, sportstolar och 20″ aluminiumfälgar.

Privatleasing från: 6 040 kr/mån (36 mån, 1000 mil/år).


ENYAQ iV 80 4X4 SPORTLINE

Fyrhjulsdrivna SKODA ENYAQ iV 80x har en räckvidd upp till 491 km enligt körcykeln WLTP. Ökad dragförmåga upp till 1.200 kg vid 12% lutning. I SPORTLINE-utförande har både den exteriöra designen höjts till en ny nivå och kännetecknas av en rad svarta designelement, större hjul och en karaktäristiskt sportig interiör som förstärks av den dynamiska körupplevelsen med det sänkta sportchassit.

En ren elbil för vardagsutmaningar och äventyr helt enkelt!

Privatleasing från: 6 210 kr/mån (36 mån, 1000 mil/år).

 

Kontakta oss för offert, provkörning och önskad info.

Förfrågan från hemsidan - Skoda Enyaq
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att utföra en offert/provkörningsbokning. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.

Offertförfrågan Boka provkörning

Erbjudande: Offert

Erbjudande: Offert

Hur vill du helst bli kontaktad?
Ort för ditt företag.
Finansiering
Ange antal mil
Har du en inbytesbil?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att lämna en offert. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.
Erbjudande: Provkör

Erbjudande: Provkör

Hur vill du att bilen ska levereras?
Välj att få bilen hemkörd eller hämta den själv på plats hos oss på Lecab. Väljer du att få bilen hemkörd kommer vi att kontakta dig för att få adress. *Kan tillkomma en kostnad, beroende på leveransadress.
Ange ett datum minst 2 dagar fram i tiden.
Tid
Har du något du funderar på?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att boka en provkörning. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.