Nu söker vi Servicerådgivare till Karlstad

Har du en hög servicekänsla och tycker om att ge kunden det lilla extra? Vill du överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda den bästa tänkbara servicen? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo där problemlösning ingår i ditt uppdrag? Då har vi ett jobb för dig! 

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 11 september 2022. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. 


Arbetsuppgifter

Vi behöver dig som är duktig på kundrelationer och vill representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Som Servicerådgivare är du spindeln i nätet. Du kommer att ta hand om bokningar till verkstad via telefon, e-bokningar och vid kunddisk. En viktig del i ditt arbete är att alltid ge kunden professionell service vilket kräver att du har högt kundfocus, kan hantera ett arbete där mycket händer samtidigt och där du alltid eftersträvar kvalitet, både mot kund och även dina administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

  • B-körkort. 
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasialutbildning.
  • Servicerådgivarutbildning eller flerårig yrkesvana från arbetsledande och säljande organisationer.
  • God datorvana är meriterande.
  • God läsförståelse och lätt för att jobba efter anvisningar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett roligt arbete och trivsam miljö där du får jobba i ett spännande företag med branschens hetaste varumärken. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och trevliga kollegor och vi erbjuder dig även kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll. 

Ort: Karlstad.
Omfattning: Heltid (dagtid)
.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2022-09-11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök så snart som möjligt. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. 

Välkommen att skicka din ansökan

Rekryterande chef: Mikael Thörnqvist, svarar gärna på dina frågor om tjänsten.

Frågor om processen kan ställas till HR-ansvarig Lotta Olsson.