Skademontör

Har du en hög servicekänsla och tycker om att ge kunden det lilla extra? Vill du överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda den bästa tänkbara servicen? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo där problemlösning ingår i ditt uppdrag? Då har vi ett jobb för dig! 

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök så snart som möjligt, dock senast 2:a oktober 2022. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. 


Vem är du?

Som Skademontör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. 

Tjänsten kan utformas beroende på din bakgrund, ser gärna att du som söker har en bakgrund/utbildning inom felsökning eller arbetat med eldrivna fordon.

Är du den vi söker, tveka inte, ansök idag!

Kvalifikationer

  • B-körkort. 
  • Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alt annan erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig
  • Meriterande om du tidigare arbetat som skademontör eller personbilsmekaniker
  • God läsförståelse och lätt för att jobba efter anvisningar. 
  • God datorvana är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett roligt arbete och trivsam miljö där du får jobba i ett spännande företag med branschens hetaste varumärken. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och trevliga kollegor och vi erbjuder dig även kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll. 

Omfattning: Heltid (dagtid).
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ort: Arvika.
Sista ansökningsdag: 2022-10-02. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök så snart som möjligt. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. 

Välkommen att skicka din ansökan

Rekryterande chef Markus Lagerlöf svarar gärna på dina frågor om tjänsten. 

Frågor om processen kan ställas till HR-ansvarig Lotta Olsson.