Välkommen till din Audi bilverkstad

Boka service/reparation

Vi använder såklart alltid Audi originaldelar

Däckförfrågan

Däck, Däckhotell och Däckverkstad

Audi Tillbehörskatalog Online

Sök efter produkter som passar till just din bil

Ersättningsbil

Vid inlämnande av bil på vår bilverkstad erbjuder vi en ersättningsbil.

Audi A3 Från 990 kr/dygn*
Audi A4 Från 1090 kr/dygn*
Audi A6 Från 1210 kr/dygn*

*Inkl. moms och 1-5 dygn. Bränsle tillkommer. I priset ingår också självriskeliminering.


Audi Service och reparation 

Vi har utvecklat servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik. Dessutom med lägre pris på service och reparationer när den blir äldre.

Audi Originalservice

Audi Originalservice är det smarta sättet att få din Audi att rulla längre mellan varje service. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Audi Mobilitetsgaranti automatiskt.

Audi Originalservice 4+

För din Audi som fyllt fyra

Om din Audi har en årsmodell mellan 2018 och 2015 kan vi erbjuda en Originalservice 4+. Priset är lägre, men i övrigt är servicen exakt som Audi Originalservice. Din bil servas av specialutbildade servicetekniker som kan din bil utan och innan, och vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken. Du får också lägre pris även på reparationer.

Audi Originalservice 8+

För din Audi som fyllt åtta

Om din Audi är av årsmodell 2014 eller äldre kan du välja Basservice till ett fast och lågt pris tack vare något färre servicepunkter. Eller också så väljer du en Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält rabatterat pris på både service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig.

Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

Audi Basservice

För dig som har en Audi som är åtta år eller äldre finns Audi Basservice. Samma detaljomsorg och Audi originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.


Prisgaranti på servicearbeten

Nu inför vi prisgaranti på servicearbeten (inklusive tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert.
Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!


Reservdelsförfrågan
Aktuella erbjudanden
Se våra aktuella erbjudanden på tillbehör

Vi använder såklart alltid Audi originaldelar

När du servar eller reparerar din bil hos oss kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner mekanikerna varje vrå i din bil, de är specialutbildade på Audis modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

Mobilitetsgaranti – fri hjälp efter vägen

Mobilitetsgarantin gör att du aldrig blir stående och gäller alla modeller från 1986 och framåt, förutsatt att du utför Grundservice/ Longlifeservice på en auktoriserad verkstad enligt den serviceplan som gäller för din bil.


Vi hjälper dig hela vägen

Louise Hallenstam

Servicerådgivare

Caroline Wollgård

Servicerådgivare

Mikael Thörnqvist

Verkstadschef

Louise Skålberg

Servicerådgivare

Hans Schollin

Garantihandläggare