Välkommen till din Škoda bilverkstad

Boka service/reparation

Vi använder såklart alltid Škoda originaldelar

Däckförfrågan

Däck, Däckhotell och Däckverkstad

Škoda Tillbehörskatalog Online

Sök efter produkter som passar till just din bil

Ersättningsbil

Vid inlämnande av bil på vår bilverkstad erbjuder vi en ersättningsbil.

Škoda Fabia Från 685 kr/dygn*
Škoda Octavia Från 900 kr/dygn*

*Inkl. moms och 1-5 dygn. Bränsle tillkommer. I priset ingår också självriskeliminering.

Orange Skoda Fabia


ŠKODA SERVICE

Var lika noga med servicen som när du valde bilen

Vi har utvecklat reparations- och servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik, med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans och med lägre priser på service och reparationer när bilen blir äldre.

Škoda Originalservice

Škoda Originalservice är det smarta sättet att bevara den höga kvaliteten på din Škoda. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Škoda MobilitetsGaranti automatiskt.

ŠKODA Originalservice 4+

För årsmodellerna 2018 till 2015

Om din Škoda är över fyra år – årsmodell 2018 till 2015 – kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris både på service och reparationer. Din Škoda får snabb, professionell och kostnadseffektiv service. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

Du och bilen ska vara redo för nya äventyr. Så i och med servicen fyller vi även på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och var som helst i nästan hela Europa.

ŠKODA Originalservice 8+

För årsmodell 2014 och tidigare

Är din Škoda över åtta år? Då kan du välja Škoda Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält reducerat pris både på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig.

Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan den och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även mjukvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

I samband med servicen fyller vi på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och var som helst i nästan hela Europa. Allt för att du och din Škoda inte ska tveka att ge er ut på nya äventyr.

ŠKODA Basservice

För dig som har en Škoda av årsmodell 2014 eller äldre finns Škoda Basservice. Samma detaljomsorg och Škoda originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.


Prisgaranti på servicearbeten

Nu inför vi prisgaranti på servicearbeten (inklusive tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert.
Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!


Tillbehör

Reservdelsförfrågan
Vit Skoda Superb Combi hybrid
Aktuella erbjudanden
Se våra aktuella erbjudanden på tillbehör

Grön Skoda Enyaq RS

Škoda originaldelar är en självklarhet

När du servar eller reparerar din bil hos oss kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner mekanikerna varje vrå i din bil, de är specialutbildade på Škodas modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

Mobilitetsgaranti – fri hjälp efter vägen

Mobilitetsgarantin gör att du aldrig blir stående och gäller Škodas modeller från 1997 och framåt (ej Felicia/Pick-up), förutsatt att du utför Grundservice/ Longlifeservice på en auktoriserad verkstad enligt den serviceplan som gäller för din bil. Garantin ingår också i Škoda Trygga Mil.


Vi hjälper dig hela vägen

Adam Johansson

Verkstadschef

Dennis Sundell

Servicerådgivare

Mikael Thörnqvist

Verkstadschef