Husbil VW California Beach

California Beach är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Denna husbil fungerar lika bra i vardagen, som på semestern. I California Beach erbjuder sängar där upp till fyra personer kan sova bekvämt, bord, sittplatser för upp till sju personer, och förvaring. California Beach har även den senaste generationens infotainment- och navigationssystem. Med hjälp av We Connect är bilen alltid uppkopplad med trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster.

Pris: Fr. 689 500 kr inkl. moms.

Utrustad med bl.a:

  • Uppfällbart tak.
  • Servostyrning, hastighetsberoende (servoctronic).
  • Innerbelysningskoncept Camper i passagerarutrymmet.
  • Markisskena, svart.
  • Extravärmare.

Husbil med sovutrymme i två plan

Den övre sovplatsen har en säng med ribbad botten som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Eftersom taket är uppfällbart kan du sitta upprätt i huvudändan av sängen. Det nedre sovytan är 114 x 200 cm och kan fällas uppåt för att ge ett större lastutrymme.

Köket har allt du behöver

I husbilen finns ett kök som har två gasplattor, kylskåp på 42 liter, 30 liters färskvattentank, diskho och två eluttag på 12V resp 230V. Den har vändbara stolar och ett praktiskt multifunktionsbord som går att använda både ute och inne.

Vi hjälper dig hela vägen

Alexander Vilhelmsson

Företagssäljare

Anders Sandahl

Försäljningschef

Tommy Jacobsson

Försäljningschef