Välkommen till din SEAT bilverkstad

Boka service/reparation

Vi använder såklart alltid SEAT originaldelar

Däckförfrågan

Däck, Däckhotell och Däckverkstad

SEAT Tillbehörskatalog Online

Sök efter produkter som passar till just din bil

Ersättningsbil

Vid inlämnande av bil på vår bilverkstad erbjuder vi en ersättningsbil.

SEAT Ibiza Från 715 kr/dygn*
SEAT Leon Sportstourer Från 1050 kr/dygn*

*Inkl. moms och 1-5 dygn. Bränsle tillkommer. I priset ingår också självriskeliminering.


SEAT SERVICE

Mindre bekymmer, mer bilkörning

Vi är experter på just SEAT. Därför ser vi till att din bil förblir 100% SEAT. Genom olika servicepaket som passar din bil i alla skeden i dess livslängd får den tillsynen den behöver, med lägre pris på både servicen och reparationer när den blir äldre. 

SEAT Originalservice

SEAT Originalservice är det smarta sättet att få din SEAT att rulla längre mellan varje service. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs SEAT Service® Mobility automatiskt – hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 4+

För årsmodellerna 2018 till 2015

Om din bil är fyra år eller äldre, kan vi erbjuda SEAT Originalservice 4+. Servicen är exakt densamma som SEAT Originalservice och utförd av experterna på din bil, men med lägre pris både på service och reparationer. Om det behövs uppdateras programvaran, och du får alltid en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik. Bra både för din bil, för körglädjen och för andrahandsvärdet.

SEAT Originalservice 8+

För årsmodellerna 2014 och tidigare

Om din bil fyllt åtta år får du ett lågt pris på service och reparationer genom Originalservice 8+. I övrigt är servicen exakt densamma som Originalservice och utförs av experterna på din bil. Om det behövs uppdateras programvaran, och du får alltid en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik. Bra både för bilens livslängd och andrahandsvärdet.

SEAT Basservice

För dig som har en SEAT som är åtta år eller äldre finns SEAT Basservice. Samma detaljomsorg och SEAT originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.


Prisgaranti på servicearbeten

Nu inför vi prisgaranti på servicearbeten (inklusive tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert. Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!


Reservdelsförfrågan
Aktuella erbjudanden
Se våra aktuella erbjudanden på tillbehör

Vi använder alltid SEAT originaldelar

När du servar eller reparerar din bil hos oss kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner mekanikerna varje vrå i din bil, de är specialutbildade på SEATs modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

Mobilitetsgaranti – fri hjälp efter vägen

Alla nya SEAT i Sverige levereras med SEAT Mobility. Den är giltig under hela nybilsgarantin (även om du köpt till extra garanti). Mobilitetsgarantin förlängs sedan automatiskt till nästa servicetillfälle när SEAT Originalservice enligt serviceplan (med eventuella tilläggsarbeten) utförs hos en av SEAT auktoriserad verkstad. Detta är möjligt ända upp till 10 år efter leveransdatum. Skulle du byta din SEAT, kan den nya ägaren fortsätta att utnyttja fördelarna med SEAT Service® Mobility.


Vi hjälper dig hela vägen

Adam Johansson

Verkstadschef

Dennis Sundell

Servicerådgivare

Mikael Thörnqvist

Verkstadschef