Škodas helelektriska framtid lyser på eCarExpo Göteborg
2023-11-28

Škodas helelektriska framtid lyser på eCarExpo Göteborg

Škoda kommer att delta när Europas största elbilsmässa intar Göteborg den 1–3 december. Under evenemanget kommer Škoda presentera flera versioner av sin flaggskeppsmodell Enyaq för modellår 2024, som har fått förbättrad räckvidd, snabbare laddning och högre motoreffekt. Dessutom ges en exklusiv förhandsvisning av Škodas helelektriska framtid genom en designstudie i lera av den kompakt-SUV som preliminärt kallats för ”Small”. Den förväntas ha en prislapp på cirka 25 000 euro och planeras att lanseras 2025.
Nu är helt nya Škoda Superb här – längre räckvidd som laddhybrid och med ökad komfort
2023-11-03

Nu är helt nya Škoda Superb här – längre räckvidd som laddhybrid och med ökad komfort

Den fjärde generationen Škoda Superb bygger vidare på föregångarnas styrkor och erbjuder en än mer sofistikerade design, med mer utrymme, högre komfort och toppmodern teknik. I den nya generationen utökas även räckvidden till 100 km (WLTP) för den som väljer nya Superb som laddhybrid. Nya Superb får även de väl mottagna och innovativa Škoda Smart Dials – programmerbart klimatkontrollsreglage som kan anpassas till förarens favoritfunktioner. Dessutom kan nya Superb fås med senaste generationen LED Matrix-strålkastare och flera nya avancerade assistans- och säkerhetssystem.
Škoda Enyaq 2024: Längre räckvidd, snabbare laddning och i Solid Edition-utförande
2023-11-01

Škoda Enyaq 2024: Längre räckvidd, snabbare laddning och i Solid Edition-utförande

Škoda Enyaq får flera förbättringar när årsmodell 2024 lanseras. Det handlar bland annat om ökad räckvidd, snabbare laddning och ett helt nytt gränssnitt i infotainmentsystemet. Förutom optimerad prestanda och funktionalitet erbjuds Enyaq i ett nytt utförande: Solid Edition, med central prissättning på alla utrustningsnivåer.

snabbladdning och hållbar körglädje

ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV är äntligen här! Denna helt eldrivna SUV är den tjeckiska biltillverkarens första produktionsmodell som är baserad på Volkswagen-koncernens elbilsplattform MEB med en räckvidd upp till 510 km* (WLTP).

Upptäck den innovativa designen på nya ŠKODA ENYAQ iV.

Nya ENYAQ iV är en helt eldriven SUV som erbjuder snabbladdning och hållbar körglädje.