Glasrengöring Gyeon Q²M Glass

149 kr

Gyeon Q²M Glass är en kraftfull glasrengöring som är utformad för att ge dig kristallklara ytor på alla glas- och plexiglasytor, samt polykarbonatytor. Dessutom är den mångsidig och fungerar utmärkt på läder, vinyl, alcantara och andra interiöra material. Dess effektiva formula gör det enkelt att avlägsna smuts och efterlämnar en blank och fläckfri yta. Det bästa är att den inte påverkar den hydrofoba effekten hos eventuella glasförseglingar.

Q²M Glass har en fräsch och behaglig doft, vilket gör den till en trevligare upplevelse jämfört med många andra rengöringsmedel som kan vara starka och stickande. Det är den ultimata lösningen när du strävar efter kristallklara rutor. Den tar bort oljig och fet smuts och lämnar en yta som inte kladdar och är helt fri från ränder. Enkel att använda och säker på alla interiöra ytor, vilket gör den till det perfekta valet om du råkar spilla på läder, vinyl, plast eller alcantara. Dess milda formula påverkar inte heller negativt eventuella glasförseglingar, vilket traditionella starka glasrengöringsmedel ibland kan göra. Det är verkligen en klar favorit bland Gyeons breda sortiment.

”Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet.”

Kontakta tillbehörssäljare

Information

  • Produkt: Glasrengöring Gyeon Q²M Glass
  • Användningsområde: Rengöring av rutor samt andra blanka detaljer
  • Storlek: 500 ml
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
  • Används outspädd
  • Räcker till ca 12 bilar (500 ml)
  • Fungerar på alla glasytor