Lägsta pris senaste 30 dagarna: 4895:-

BeSafe iZi Kid X3 i-Size

4 895 kr

BeSafe iZi Kid X3 i-Size: Avancerad Säkerhet och Komfort för Ditt Barn

BeSafe iZi Kid X3 i-Size är det ultimata valet för föräldrar som prioriterar säkerhet och komfort under bilresor med sina barn. Med sin banbrytande teknologi och ergonomiska design erbjuder denna bilbarnstol enastående skydd och bekvämlighet för barn i alla åldrar.

Avancerad sidokrockskydd och i-Size godkännande

Med BeSafe iZi Kid X3 i-Size kan du vara säker på att ditt barn reser säkert varje gång. Stolen är utrustad med avancerade sidokrockskydd och är godkänd enligt de senaste i-Size säkerhetsnormerna, vilket garanterar en hög nivå av skydd vid eventuella kollisioner eller olyckor. Med iZi Kid X3 kan du känna dig trygg på vägarna.

Anpassningsbar design för långvarig användning

En av de bästa funktionerna hos BeSafe iZi Kid X3 i-Size är dess anpassningsbara design som växer med ditt barn. Den justerbara ryggstödet och huvudstödet gör det möjligt för stolen att anpassa sig efter ditt barns storlek och behov under flera år, vilket gör den till en långsiktig investering för familjen.

Premium komfort för en behaglig åktur

Ditt barn kommer att älska den överlägsna komforten som BeSafe iZi Kid X3 i-Size erbjuder. Den mjuka stoppningen och det ergonomiska designen ger en behaglig åktur, medan den justerbara lutningsfunktionen gör det möjligt för barnet att hitta den mest bekväma positionen för vila eller lek under resan.

Enkel installation och användning för föräldrarna

BeSafe iZi Kid X3 i-Size är inte bara säker och bekväm för barnet, den är också enkel att installera och använda för föräldrarna. Med sitt smarta installationsystem och intuitiva design kan du snabbt och smidigt montera stolen i bilen utan krångel eller stress.

Kontakta tillbehörssäljare

Information

Utgående modell begränsat lager! Endast 2 st kvar!

Teknisk information

  • Längd: 61-105 cm.
  • Maxvikt: 18 kg.
  • Ålder: Ca. 6 månader till 4 år.
  • Installation: ISOfix.
  • Riktning: Bakåtvänd.
  • Godkännande: UN R129 (i-Size) och Plustestgodkänd till 105 cm.
  • Färg: Grey Melange