Sparkskydd med ficka för surfplatta

714 kr

BeSafe Sparkskydd för Surfplatta: Underhållning på Vägarna Medan Du Behåller Säkerheten

BeSafe Sparkskydd för Surfplatta är det perfekta tillbehöret för föräldrar som vill göra bilresorna roligare och mer underhållande för sina barn samtidigt som de bibehåller en säker körupplevelse. Med sin smarta design och användarvänliga funktioner erbjuder detta sparkskydd en bekväm och säker lösning för att använda surfplattor i bilen.

Underhållning för barnen på vägen

Med BeSafe Sparkskydd för Surfplatta kan du enkelt fästa en surfplatta på baksidan av förar- eller passagerarsätet och ge dina barn tillgång till sina favoritfilmer, spel och appar under bilresan. Detta hjälper till att hålla dem lugna och underhållna, vilket skapar en mer avslappnad atmosfär i bilen.

Universell passform och enkel installation

Detta sparkskydd har en universell passform som passar de flesta bilar och bilsäten, vilket gör den till en praktisk lösning för alla familjer. Installationen är enkel och smidig, med justerbara spännen och remmar som säkerställer en stabil och säker passform på baksidan av sätet.

Säker användning av surfplattor i bilen

BeSafe Sparkskydd för Surfplatta är utformat med barnets säkerhet i åtanke. Den har en robust konstruktion som säkert håller surfplattan på plats och förhindrar den från att falla ner under resan. Dessutom är den placerad på ett sätt som inte hindrar förarens sikt eller påverkar bilens säkerhetsfunktioner.

Praktisk för föräldrarna

Föräldrar kommer att uppskatta den praktiska och användarvänliga designen av BeSafe Sparkskydd för Surfplatta. Den kan enkelt tas bort och monteras om vid behov, och dess kompakta design gör att den inte tar upp mycket plats när den inte används. Dessutom kan den enkelt rengöras med en fuktig trasa för att hålla den fräsch och ren.

Kontakta tillbehörssäljare