Lackskydd – en investering

Med ett lackskydd får du ett permanent skydd som stärker och höjer lackens hårdhet. Den blir mer resistent mot repor och stenskott. Lättare att hålla ren från insekter, asfalt, tjära, salt, aggressiva kemikalier (ph 2-13), UV-strålning och annat som kan vara skadligt för lacken. Lacken får en synbart djupare glans och du får en kraftigt vattenavvisande yta.

Certifierade specialister

Våra lackskydd appliceras av erfarna och certifierade experter, som vet hur man korrekt ska utföra behandlingen. De vet också vad man ska göra innan lackskyddet kan appliceras för att uppnå bästa resultat och hållbarhet. En bra förbehandling av bilens lack är oumbärlig och har stor betydelse för slutresultatet.


Ceramic Guard – vårt bästa lackskydd med 3 års garanti

Ceramic Guard är ett genombrott inom nanocoatings. Du får ett skydd som vi garanterar håller i minst 3 år – utan krav på återbesök. Detta kommer du själv kunna följa tack vare den starkt vattenavvisande ytan. Skulle du mot förmodan uppleva några problem med ditt lackskydd kan vi tack vare ett specifikt tillverkningsnummer spåra produkten hela vägen bakåt i produktionsledet. 

Du får ett garantibevis som visar vilken batch som applicerats på din bil, detta garantibevis medföljer bilen och garantin är giltig på alla Ceramic Guard-center runt om i världen.

Genombrottet startar på molekylnivå. Många lackskydd förenar kisel och syre (SiO2) men i Ceramic Guard har syret ersatts av Carbon (kol) vilket gör att lackskyddet får en ökad densitet. Detta resulterar i högre reptålighet och en synbart djupare glans.

I detta lackskyddspaket ingår även glasförsegling på bilens vindruta och främre sidorutor, samt ett startkit med produkter som hjälper dig att hålla bilen ren.

6995 kr inkl moms 
Prisexempel fördelat på 36 månader: 194 kr/mån.

Ceramic Guard 4Life – Valfri tilläggstjänst

Med vårt lackskydd Ceramic Guard medföljer 3 års garanti, utan krav på återbesök. Garantin förutsätter att skyddet applicerats av ett certifierat Cermic Guard-center och i enlighet med korrekta anvisningar.

Med tilläggstjänsten Ceramic Guard 4Life ges möjligheten att förlänga garantin med ytterligare ett år i taget, så länge du vill.

För att använda dig av denna tilläggstjänst behöver du bara boka in en årlig inspektion och underhållsbehandling, till ett extra förmånligt pris. Du behöver inte ta ställning till detta redan nu, första besöket bokar du först ett år efter att lackskyddet applicerats så du kan i lugn och ro utvärdera och känna på kvalitén.

Observera att detta är en valfri tilläggstjänst, utan dessa återbesök från år 1 har du ändå en garanti på minst 3 års hållbarhet.

Xtender – Skydd upp till 12 månader

Ett keramiskt lackskydd som bygger på grunderna från Ceramic Guards SiCarbon-teknik. Du får en skyddande och vattenavvisande yta som håller i upp till 12 månader. Bilen blir lätt att hålla ren då insekter, asfalt, tjära, trafikfilm och andra skadliga partiklar i första hand sätter sig i lackskyddet istället för på bilens lack.

3495 kr inkl moms
Prisexempel fördelat på 36 månader: 97kr/mån

Glasförsegling

En glaskeramisk försegling som är specifikt tillverkad för bilens glasrutor. Ger ett skydd mot insekter, repor, stenskott och diverse trafikfilm. Du får dessutom en starkt vattenavvisande yta som gör att du vid hastigheter från ca 60-70 km/h och uppåt oftast inte behöver använda bilens torkarblad, tack vare att vattnet kristalliserar sig och rinner av. Detta gör att slitaget på dina torkarblad blir mindre och du inte behöver byta dem lika ofta.

Hållbarhet ca 6 månader/1000 mil.

Glasförsegling ingår kostnadsfritt i lackskyddspaketet Ceramic Guard.
499 kr inkl moms

Startkit

Ett bilvårdskit innehållande ett keramiskt shampoo, en keramisk detailer/snabbvax samt två stycken mikrofiberdukar av högsta kvalité.

Detta kit ingår kostnadsfritt i paketet Ceramic Guard.

395 kr inkl moms

Producent – Cartec BV 

Cartec har tillverkat professionella bilvårdsprodukter i mer än 30 år. 

Produkterna utvecklas och tillverkas i eget laboratorium i Holland där erfarna experter dagligen arbetar med att utveckla, förbättra och förnya produkterna och idag används Cartec av profesionella bilvårdscenter i över 50 länder.

VID FRÅGOR, FUNDERINGAR ELLER BOKNING

Välkommen att kontakta oss

Adress: Blockgatan 2, 65341 Karlstad