Prisgaranti på servicearbeten

Vi har prisgaranti på servicearbeten (inkl. tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert.

Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!


BOKA SERVICE/
REPARATION

Här kan du boka din servicetid

SKADEVERKSTAD

Här kan du boka tid hos vår skadeverkstad

BOKA DÄCKBYTE/
DÄCKHOTELL

BYTA/LAGA VINDRUTA

Här kan du boka tid hos vår skadeverkstad

Våra auktoriserade bilverkstäder i Karlstad

Audi Logotyp
Volkswagen Personbilar Logotyp
Skoda Logotyp
Seat Logotyp
Cupra Logotyp
Volkswagen Transportbilar Logotyp

När du går in på bokningssidan kommer du att få välja typ av jobb. Dessa listas nedan:

Service

Här bokas servicearbeten. Du matar först in ditt reg.nummer och därefter kommer du att få en föreslagen service presenterad beroende på historik och senaste service.

Det kommer även tilläggstjänster såsom hämta/lämna, stenskottslagning, topup-olja o.s.v i kommande flikar.

Felsökning/reparationer

Har du en lampa som lyser i instrumentbrädan eller att din bil inte fungerar som den ska behövs en grundläggande felsökning. Vi diagnosticerar bilens elektronik och gör en vidare uppmätning av elektroniken om felet kan härledas dit. Har du ett mekaniskt fel kontrolleras motor och drivlina med avseende på timing (rem, kedja) och balans (växellåda och drivning). Startavgiften för en felsökning är 3000 kr. I det läget kan det vara så att vi eventuellt kan reparera delvis eller helt med det priset.

Byta/laga vindruta

Har du en spricka i vindrutan eller mer än 3 stenskott så bör du byta din ruta. Vi kan givetvis hjälpa dig och jobbar enbart med originalrutor och originallim. Vi justerar även eventuella kameror för dina säkerhetssystem på bilen. För att få vindrutebyte på din försäkring krävs att du har minst ”halvförsäkring” på din bil. Självrisken är för de flesta försäkringsbolagen fast. Sjävriskerna på vindrutebyten börjar på ca 2000 kr beroende på biltyp. Vi jobbar med de flesta försäkringsbolagen.

Obs, för stenskottsreparation gäller max 3 stenskott i vindrutan. Dessa får ej vara placerade i siktfältet, annars behöver vindrutan bytas. För stenskottreparationer är det oftast en fast självrisk. Självriskerna är fr. 100 kr och uppåt och brukar inkl. hela stenskottsreparationen (alla stenskott).

I bokningssidan finns anmälan för de vanligaste försäkringsbolagen. Där kan man göra glasanmälan direkt.
För mindre bolag kan man ladda ned glasanmälan nedan.
De flesta försäkringsbolagen har även glasanmälan online via sin hemsida.

LADDA NER GLASANMÄLAN (PDF)

 

Däckbyte/Däckhotell

Vi erbjuder onlinebokning av hjulskifte, balansering, hjulinställning samt däckhotellsbokning för dig som ny kund. För närvarande kan du inte använda vår onlinebokning om du redan är däckhotellskund hos oss.

Du som hotellkund hos oss får meddelande via sms om hjulskifte vid säsong. Har du frågor kring exempelvis priser på däck och fälg etc., vänligen kontakta oss.

Vår däckverkstad ligger på blockgatan 2C, skyltat ”Ekonomiservice” (bredvid Opus Bilprovning).

Vill du istället prata med någon av våra erfarna servicerådgivare är du välkommen att ringa vår tidsbokning.

Telefontid: 07:30–16:30 på vardagar

 010-47 00 708


Har du en utlandsregisterad bil?

Boka tid eller få ett prisförslag hos våra servicerådgivare i Arvika, som är vår vanligaste bokningsort för våra Norgekunder