• Erbjudande
  • Företagsleasing
Business pris fr. 450 900 kr
Business lease fr. 6 365 kr/mån*
Förmånsvärde fr. 4 043 kr**

Att köra SUV har aldrig varit roligare – CUPRA Ateca har inspirerats av racingbanan men är byggd för gatan och familjen. Utrustad med den senaste teknologin och avancerade säkerhetssystem, 4Drive fyrhjulsdrift samt DSG automatlåda är den det perfekta valet för dig som vill ha högklassig körglädje men även funktionalitet och flexibilitet. Självklart finns Brembobromsar som tillval!

Offertförfrågan Boka provkörning

Erbjudande: Offert

Erbjudande: Offert

Hur vill du helst bli kontaktad?
Ort för ditt företag.
Finansiering
Ange antal mil
Har du en inbytesbil?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att lämna en offert. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.
Erbjudande: Provkör

Erbjudande: Provkör

Hur vill du att bilen ska levereras?
Välj att få bilen hemkörd eller hämta den själv på plats hos oss på Lecab. Väljer du att få bilen hemkörd kommer vi att kontakta dig för att få adress. *Kan tillkomma en kostnad, beroende på leveransadress.
Ange ett datum minst 2 dagar fram i tiden.
Tid
Har du något du funderar på?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att boka en provkörning. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.