20% rabatt till din Originalservice

Boka din Originalservice hos oss före den 31 maj 2022 så får du 20 % i rabatt till din Service! Erbjudandet gäller bilar med årsmodell 2016 eller äldre.

Dessutom får du 20 % i rabatt på tillkommande arbeten och tillbehör. Gäller ej redan kampanjade produkter.

Boka din Originalservice

Märkeskort

Dela upp betalningen på 12 månader. Ingen ränta, inga avgifter och du samlar poäng på alla inköp. Har du inget kort så ordnar vi det på plats.


FÖRDELARNA MED ORIGINALSERVICE

Originaldelar

Vi ersätter alltid slitna eller skadade delar med Originaldelar och inget annat, dessutom har vi de rätta verktygen och specialkunskaperna.

Teknisk uppdatering

Vi utför inte bara underhållsservice och reparationer utan tar också hand om garantireparationer och tekniska uppdateringar från fabrik av både mjukvara och hårdvara i din bil.

Mobilitetsgaranti

När du gjort din Originalservice med eventuella tilläggsarbeten, får du automatiskt vår Mobilitetsgaranti. Det innebär att du aldrig blir stående med din bil. Skulle något hända får du hjälp på plats – när som helst på dygnet, var du än befinner dig i Europa.

Stämpel i serviceboken

Se till att din servicebok är stämplad av en auktoriserad verkstad för din bil, då behåller bilen sitt höga andrahandsvärde år efter år. Dessutom är regelbunden service en nödvändighet för att din bil ska bibehålla sina goda köregenskaper och sin långa livslängd.