Helt nya Volkswagen Taigo – Nu beställningsbar!

Volkswagen Taigo – För dig som skapar dina egna trender, som föredrar att influera andra istället för att influeras, som inte bara uppvisar stilkänsla, utan även karaktär. För dig som ser det fantastiska i vardagen.

Bygg din bil

 

 

För mer information och beställning, kontakta gärna någon av våra säljare!

Kontakta oss

 

Den sluttande bakdelen av bilen med sina moderna bakre signaturljus lyfter fram den sportiga karaktären. Den mjuka karosslinjen förstärks av den smäckra bakbelysningen med sammanhållen ljuslist och avslutas med en distinkt överkant och bakspoiler. En bil för upptäckarglädje i vardagen.

På vägen är det viktigt att fokusera på den viktiga körinformationen. Den digitala mätartavlan visar de klassiska instrumenten, som hastighetsmätare och varvtal på en högupplöst 8″ (20,3 cm) färgskärm. Pro-versionen låter dig anpassa innehållet själv på en 10,25″ (ca 26 cm) skärm. Du kan exempelvis välja att få en visuell presentation av assistanssystemen, eller en kombination av karta och mediabiblioteket. Allt med tilltalande grafik och animeringar.

Interiören hos nya Taigo välkomnar dig in i bilen med en instrumentpanel med ”soft touch” och du kan även välja till färgade dekorelement. Du får full kontroll på alla funktioner och det är tydligt att det handlar om en uppkopplad körupplevelse. Du laddar dina enheter enkelt, från olika platser i bilen. Multifunktionsratten som är standard är inte bara bekväm för att hantera bilen på vägen, utan ger också genvägar till många viktiga funktioner.